13 mars 2010

Ruwaida ringer

Miljöpartiet, som vill ge sken av att bestå av rättskaffens människor, är försett med en toppolitiker som heter Yvonne Ruwaida. Denna har nu avslöjats med att bränna av nära 45.000 kr i telefonsamtal vilket vi andra får betala. En mindre del ska hon nu betala eftersom det var privatsamtal. Vilket som är vad kan man dock inte kontrollera.

Redan 1999 brände hon 70.000 kr på taxiresor, som hon måste göra p.g.a. ”hög arbetsbelastning”. Även detta fick vi andra betala samtidigt som vi inandades avgaserna från taxiresorna. Tack för det.

Dessutom sprätte hon vid denna tid iväg ytterligare 200.000 kr med det kreditkort hon fått av Riksdagen (varför i Herrans namn ska alla riksdagsledamöter få ett kreditkort?). Först efter påstötningar lämnade Ruwaida in kvitton som underlag.

Mona Sahlin hade också ett kreditkort från Riksdagen vilket landade i den s.k. Toblerone-affären och medförde att hon försvann från den politiska scenen några år. Hon fick stå i skamvrån kan man såga.

Där borde även Yvonne Ruwaida tillbringa några år. Att få väljarnas förtroende och sedan utnyttja detta till att leva loppan på deras bekostnad är inte ett beteende värdigt en politiker.
....

Inga kommentarer: